Consiliere de nutritie

Pacienții oncologi se confruntă frecvent cu deficiențe nutritive și pierderi în greutate în urma
tratamentelor de chimioterapie sau de radioterapie. În același timp, ultimele studii ne arată că există chiar o legătură între obezitate și cancer.
Institutul Sânului pune la dispoziția pacientelor un medic specialist în nutriția pacienților oncologici.
Persoanele care au nevoie de o nouă direcție pentru îmbunătățirea stilului de viață și adoptarea
unor obiceiuri alimentare sănătoase, ce pot influența favorabil procesul de vindecare beneficiază de consiliere nutrițională din partea personalului medical specializat.

Dr. Amedeo Grigorean – medic specialist medicină generală, specialist în nutriție este consultantul nostru în ceea ce privește nutriția pacienților oncologici, oferind sfaturi în ceea ce privește o conduită alimentară sănătoasă ce poate contribui la îmbunătățirea stării de sănătate, în special de-a lungul tratamentului oncologic.

Dr. Amedeo Grigorean deține o carieră de 11 ani în industria farmaceutică, predominant în domeniul oncologie-hematologie, completându-și studiile cu multiple cursuri de formare și specializare în domeniul nutriției generale. Din 2016 lucrează în domeniul nutriției oncologice în cadrul unui centru oncologic privat, ajutând pacienții în vederea optimizării rezultatelor terapeutice, dar și reducerii reacțiilor adverse și simptomelor asociate patologiei de bază, precum și celei asociate.

Scrie si apasa pe enter pentru a cauta